Introduktion till styrelsearbete

Välkommen till en halvdags introduktion i styrelsearbete – nya datum kommer våren 2017

Man kan knappt slå upp en tidning utan att på något sätt läsa om styrelser. Men i tidningarna speglas enbart vissa aspekter av styrelsearbete – ofta skandaler eller kvotering. Professionellt styrelsearbete är ju något mer och helt annat.

Passar alla för styrelsearbete? Varför är ett professionellt styrelsearbete viktigt och vad det kan det ge dig som företagare eller ledamot?

Under denna förmiddag får du en introduktion till professionellt styrelsearbete : styrelsens övergripande uppgifter, styrelse-kompetens, integritet och mångfald i styrelsen, ordförandens roll och vad du ska tänka på när du går in i en styrelse. Antingen är du egenföretagare som funderar på vad du kan ha för nytta av en aktiv styrelse eller så är du nyfiken på att själv ta styrelseuppdrag.

Margareta_2Margareta Neld, grundare och ägare av Neld International Consulting, leder workshopen. Margareta är organisationskonsult, rådgivare, mentor/coach och har 20 års styrelseerfarenhet som delägare och vd. Hon har startat upp och drivit svenska och internationella företag inom ledar- och organisationsutveckling. Under de senaste 11 åren har Margareta arrangerat styrelse- och ledarprogram för kvinnor i Women In Progress. Hon är ackrediterad lärare för StyrelseAkademiens kurs Rätt fokus. Margareta är medförfattare till boken Berättelser från styrelserum – mellan dinosaurier och pappersdrakar.

Dag               I Stockholm – nya datum kommer till våren 2017
Tid                 8.30-13.00 inklusive lunch
Kostnad:      1 900 SEK exklusive moms. Kaffe, lunch och dokumentation ingår
Plats:            Brunnsgatan 21 i Stockholm
Kursledare:  Margareta Neld, telefon 08-24 25 51, mail margareta@neld.se
Anmälan       Senast 1 vecka innan till margareta@neld.se, anmälan är bindande

Introduktionen ges även på engelska!